Een toekomstbestendige IV-strategie voor een verbeterde verkeersveiligheid in Nederland

Het CBR zocht hulp bij haar digitale transformatie; het opzetten van een toekomstbestendige informatievoorziening en vroeg daarbij om ondersteuning voor het ontwikkelen van een innovatieve IV-strategie in het kader van het verbeteren van de verkeersveiligheid. In deze case vertellen we kort hoe ROUR het CBR in dit vraagstuk heeft ondersteund.

Integrale aanpak

ROUR bood een integrale aanpak, met verrassende belevingen voor alle medewerkers van het CBR en haar ketenpartners. Door diepgaande analyses en het gebruik van belangrijke elementen zoals data-analyse, kunstmatige intelligentie en IoT, kon ROUR deze een innovatieve IV-strategie ontwikkelen.

Hierbij zorgvuldig gelet op alle ontwikkelingen binnen de Rijksoverheid en de relevante wetten en kaders waaraan het CBR moet voldoen, zowel nu als in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van real-time data-analyse om proactief in te grijpen bij risicovolle situaties en om de verkeersdoorstroming te verbeteren door efficiëntere maatregelen te nemen.

Verandercommunicatie

Onze visual changes managers hebben verandercommunicatie uitgevoerd om het bewustzijn onder de medewerkers te vergroten en tegelijkertijd de digitale transformatie steviger te verankeren binnen de organisatie. Zij vertaalden complexe vraagstukken naar begrijpelijk animaties, boekjes en intranetartikelen om de beoogde strategie te realiseren.

Middels de juiste aanpak en innovatie heeft ROUR effectief bijgedragen aan het vergroten van bewustzijn en acceptatie binnen de organisatie in het kader van de IV-strategie.

Meer cases

Data gebruiken voor waardegedreven dienstverlening en mentaal marktleiderschap

In 2021 kondigde schoonmaakbedrijf Vebego aan zichzelf te willen versterken in een veranderende markt. Met meerdere kantoren in heel Europa bleek dat een flinke uitdaging. De grootste wens was om meerwaarde toe te voegen voor …

De dagelijkse werkervaring van medewerkers verbeteren met een gecentraliseerd portaal

Onze klant stond voor de uitdaging om interne dienstverlening beter zichtbaar te maken voor medewerkers. ROUR heeft geholpen om één gecentraliseerd medewerkersportaal te maken, zodat medewerkers snel en efficiënt toegang …

Optimaliseren van assetinformatie en werkwijze voor productie van vaccines in crisistijd

In samenwerking met een groot farmaceutisch bedrijf en IES Asset Management heeft ROUR een cruciaal project afgerond. Dit project was gericht op het optimaliseren van assetinformatie voor essentiële productieprocessen, met specifieke aandacht voor …