Cybersecurity

Digitalisering vereist een goed en betrouwbaar niveau van cyberveiligheid. Cybersecurity is een middel om de bedrijfsvoering te waarborgen, risico's op schade door incidenten te verminderen en de gegevens van organisaties te beschermen tegen inbreuken.

DIGITALE TRANSFORMATIE

Een veilige digitale wereld

Gezien de aanhoudende dreiging van cyberaanvallen is cybersecurity onmisbaar. Bij ROUR helpen we je op alle vlakken van informatiebeveiliging, van beleid en technologie tot procesinrichting en projectmanagement. We hebben ruime ervaring met het adviseren en implementeren van cybersecurityoplossingen, zoals Zero Trust, Security Operations Center en Identity and Access Management. We begeleiden je ook bij een veilige overgang naar de cloud. Van functioneel ontwerp tot aan realisatie staan we aan je zijde.

Informatiebeveiliging en privacy gaan vaak hand in hand, ook bij auditrollen. Met onze ervaring kunnen we de samenwerking tussen deze expertises goed vormgeven voor optimaal resultaat.

PORTFOLIO

Enkele producten en diensten

CISO as a Service

Ervaar een persoonlijk pakket: analyse, bewustwording en een veerkrachtig beveiligingsframework om jouw veiligheidsrisico’s te minimaliseren.

Beveiligingsanalyse

We duiken diep in jouw beveiligingsinfrastructuur en -processen om zwakke plekken te vinden. Vervolgens ontwikkelen en implementeren we strategieën voor een betere cyberveiligheid.

Bewustwording cybersecurity

Bewustwording

We creëren bewustzijn op de werkvloer door middel van campagnes, workshops en toetsing, met als doel een cultuur te vormen waarin iedereen proactief bijdraagt aan cybersecurity.

Veerkrachtig framework

Wij stellen in samenspraak met de organisatie hoe effectieve security er voor jouw organisatie uitziet, en vertalen dit naar een praktisch framework gebaseerd op het NIST Security Framework. Dit stelt je in staat om op elk moment te meten hoe je ervoor staat en waar verbetermogelijkheden liggen.

Meer weten? We vertellen er graag over.

WAAROM

Pijnpunten die we oplossen

Actueel houden van het cyberveiligheidsbeleid

Aansturen van (offshore) cyberdienstverleners

Adaptief reageren op cyberdreigingen

Bewustwording creëren rondom cybersecurity

Gerelateerde cases

Er zijn geen gerelateerde berichten gevonden