Wat we doen

Bij ROUR zorgen wij ervoor dat onze relaties hun digitale transformatie met succes aan kunnen gaan. We begeleiden hen bij elke stap. Dit doen wij door de eigen organisatie intensief te betrekken in het veranderingsproces en de veranderingen te visualiseren, zodat de organisatie deze omarmt. Zo dragen we samen bij aan een leefbare digitale wereld.

#Rourdepodcast

Voor de luisteraar ...

Benieuwd hoe onze consultants een blijvende impact creëren?
Luister dan naar onze podcast!

Van a-Z

Digitale transformatie

Om relevant te blijven kun je er niet omheen: digitale volwassenheid, of in ieder geval de weg ernaartoe. Deze verandering, waarbij technologieën naadloos samenkomen met mensen en processen, stelt je in staat snel in te spelen op kansen en uitdagingen, de waarde voor stakeholders te vergroten, en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van de moderne digitale wereld. Elke ROUR-consultant draagt op unieke wijze bij aan deze verandering. Ontdek een aantal van onze expertisegebieden die digitale transformatie vormgeven:

Digitale strategie

Onze routekaart naar digitale transformatie

Digitale strategie

De reis naar een veerkrachtige digitale organisatie begint met de ontwikkeling van een digitale strategie. We starten met een nulmeting, ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakte strategie gebaseerd op stakeholderswensen, toekomstperspectief en maatschappelijke ontwikkelingen. Bij de implementatie nemen we niet alleen een adviserende, maar ook een actieve uitvoerende rol aan.

Medewerkers- en klantbeleving

Het centraal stellen van mensen in onze oplossingen

Medewerkers- en klantbeleving

Langs de gehele route van de digitale transformatie staan klanten en medewerkers centraal. Bij ROUR begrijpen wij het belang van beleving in veranderingen. Met behulp van innovatie, interactie en visualisatie brengen wij de beleving van klanten, medewerkers en andere belangrijke stakeholders naar een optimaal niveau.

Data & Design

Inzichten en creativiteit combineren voor effectieve oplossingen

Data & Design

In de ontwikkeling van een moderne, gedigitaliseerde organisatie staat het begrijpen en effectief gebruiken van data centraal. ROUR ondersteunt jouw digitale reis door complexe data begrijpelijk te maken. Wij begeleiden je bij het verzamelen, analyseren en visualiseren van data, zodat je snel weloverwogen beslissingen kunt nemen en je klanten een betere kwaliteit kunt bieden. Hierbij speelt nieuwe technologie, zoals AI, een belangrijke rol.

Systems & Platforms

De sleutel NAAR DIGITALE VOLWASSENHEID

Systems and platforms

Systemen en platformen dienen als de bouwstenen waarop organisaties hun processen, informatie en interacties met zowel medewerkers als klanten kunnen bouwen. Door deze op een strategische manier te integreren, wordt het mogelijk om snel en flexibel in te spelen op veranderingen en de algehele efficiëntie te verhogen. Bij ROUR staat jouw behoefte centraal. Wij bieden strategisch inzicht, technologisch architectuuradvies en doorlopende ondersteuning voor optimale systeemprestaties.

Cybersecurity

Bouwen aan een veilige digitale toekomst

Cybersecurity

Digitalisering vraagt om sterke cybersecurity. ROUR biedt ondersteuning op elk veiligheidsniveau, van bewustwording tot concrete oplossingen. Wij richten ons op het inrichten en documenteren van bedrijfsprocessen, bieden certificeringssupport, zoals ISO 27001, en leveren CISO as a Service voor een persoonlijke en veerkrachtige beveiligingsaanpak.

Digitale transformatie

Voordelen

Klanten en medewerkers genieten van betere dienstverlening en personalisatie

Onderscheiden in de markt en sneller reageren op veranderingen

Processen worden geoptimaliseerd, wat leidt tot tijd- en kostenbesparingen

Data-analyse biedt waardevolle inzichten voor strategische beslissingen

#AanHetROUR

Maak kennis met ons enthousiaste team!