Wat we doen

Bij ROUR zorgen wij ervoor dat onze relaties hun digitale transformatie met succes aan kunnen gaan. We begeleiden hen bij elke stap. Dit doen wij door de eigen organisatie intensief te betrekken in het veranderingsproces en de veranderingen te visualiseren, zodat de organisatie deze omarmt. Zo dragen we samen bij aan een leefbare digitale wereld.

Van a-Z

Digitale transformatie

Om relevant te blijven kun je er niet omheen: digitale volwassenheid, of in ieder geval de weg ernaartoe. Deze verandering, waarbij technologie├źn naadloos samenkomen met mensen en processen, stelt je in staat snel in te spelen op kansen en uitdagingen, de waarde voor stakeholders te vergroten, en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen van de moderne digitale wereld. Elke ROUR-consultant draagt op unieke wijze bij aan deze verandering. Ontdek een aantal van onze expertisegebieden die digitale transformatie vormgeven:

Digitale strategie

Onze routekaart naar digitale transformatie

Digitale strategie

De reis naar een flexibele en veerkrachtige digitale organisatie begint met de ontwikkeling van een digitale strategie. Samen met de relatie ontwikkelt ROUR een digitale strategie die gebaseerd is op stakeholderswensen, een toekomstperspectief en verwachte maatschappelijke ontwikkelingen. We stellen doelen vast en ontwikkelen een roadmap om deze te bereiken.

Medewerkers- en klantbeleving

Het centraal stellen van mensen in onze oplossingen

Klant- en medewerkersbeleving

Langs de gehele route van de digitale transformatie staan klanten en medewerkers centraal. Bij ROUR begrijpen wij het belang van beleving in veranderingen. Met behulp van innovatie, interactie en visualisatie brengen wij de beleving van klanten, medewerkers en andere belangrijke stakeholders naar een optimaal niveau.

Data & Design

Inzichten en creativiteit combineren voor effectieve oplossingen

Data & Design

Bij de ontwikkeling van een moderne, gedigitaliseerde organisatie staat het begrijpen en effectief gebruik van data centraal. Wij helpen je bij het verzamelen, analyseren en visualiseren van complexe data en het transformeren daarvan naar begrijpbare informatie. Door data optimaal te structureren en toegankelijk te maken, kunnen onze relaties hun processen optimaliseren. Dit stelt hen in staat om sneller de juiste beslissingen te nemen en hun klanten een betere kwaliteit te bieden. Nieuwe technologie, zoals AI, kan hierin een rol spelen.

Master Data Management

De sleutel NAAR DIGITALE VOLWASSENHEID

Master Data Management

Master Data Management (MDM) is de sleutel om digitale volwassenheid te bereiken. Bestaande data wordt met MDM effici├źnt en effectief toegankelijk gemaakt. MDM herstructureert datastructuren en ontwikkelt waar nodig nieuwe weergaven en interfaces om de gewenste structuur toegankelijk, eenvoudig aanpasbaar en transparant te maken voor de nieuwe, toekomstbestendige digitale organisatie. ROUR ondersteunt bij het ontwerpen, inrichten en implementeren van MDM en bij het aanpassen van de bedrijfsprocessen.

Cybersecurity

Bouwen aan een veilige digitale toekomst

Cybersecurity

Digitalisering vereist een goed en adequaat veiligheidsniveau. Cybersecurity is dan ook een belangrijke randvoorwaarde voor digitale transformatie. Beveiliging begint met het inrichten en documenteren van de bedrijfsprocessen. ROUR helpt organisaties op elk niveau van hun veiligheidsinrichting en beheer, van bewustwording tot concrete oplossingen voor digitale beveiliging. ROUR helpt bij certificeringen, zoals ISO 27001, en biedt ook CISO as a Service aan.

Digitale transformatie

Voordelen

Klanten en medewerkers genieten van betere dienstverlening en personalisatie.

Onderscheiden in de markt en sneller reageren op veranderingen.

Processen worden geoptimaliseerd, wat leidt tot tijd- en kostenbesparingen.

Data-analyse biedt waardevolle inzichten voor strategische beslissingen.

Meer weten over onze expertises?

Luister dan naar de verhalen van onze consultants!