Systems & Platforms

Systemen en platformen vormen de ruggengraat van een succesvolle digitale transformatie. Ze zijn cruciaal omdat ze organisaties in staat stellen flexibel en veerkrachtig te opereren in een snel veranderende digitale omgeving. Wij bieden end-to-end ondersteuning, van het initiële idee tot aan de concrete realisatie, inclusief oplossingen zoals cloudtechnologie.

DIGITALE TRANSFORMATIE

De ruggengraat van de digitale wereld

Door technische uitdagingen om te zetten in tastbare oplossingen, ondersteunen we organisaties bij een succesvolle digitale transformatie. We nemen actief deel aan het oplossen van technische vraagstukken en nemen de rol aan van betrouwbare gids die organisaties door het volledige traject leidt.

PORTFOLIO

Enkele producten en diensten

Icon cloudtransformatie

Transformatie naar de Cloud

Bij het configureren van informatiesystemen en platforms staat jouw behoefte centraal. Cloud computing, systeemintegratie en flexibel ontwerp zijn slechts enkele aspecten waarmee we streven naar een technologische omgeving die past bij jouw organisatie.

Icon Solution Architectuur

Solution Architectuur

We bieden strategisch inzicht en praktische hulp. Ons technologisch architectuuradvies creëert sterke fundamenten voor transformatie, en met doorlopende technische ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw systemen altijd optimaal presteren.

Icon regievoering op ecosysteem

Regievoering op Digitaal Ecosysteem

We helpen met het ontwerpen en realiseren van koppelingen tussen verschillende systemen om gegevens op een consistente en veilige manier te delen, ook tussen cloud en on-premise.

Icon identity accesmanagement

Identity & Acces Management

We realiseren Identity and Access Management (IAM) over zowel het cloud- als on-premise landschap, geven vorm aan de lifecycle van digitale identiteiten vanuit bedrijfssystemen, en waarborgen een krachtige beveiliging van bedrijfssystemen tegen cyberdreigingen.

Meer weten? We vertellen er graag over.

WAAROM

Pijnpunten die we oplossen

Implementatie van platforms als PaaS, SaaS, en IaaS

Automatiseringssystemen als ServiceNow realiseren

Het realiseren van een integrale dienstverlening

Cloudmigratie realiseren naar Azure, Microsoft 365 etc.

Gerelateerde cases

De dagelijkse werkervaring van medewerkers verbeteren met een gecentraliseerd portaal

Onze klant stond voor de uitdaging om interne dienstverlening beter zichtbaar te maken voor medewerkers. ROUR heeft geholpen om één gecentraliseerd medewerkersportaal te maken, zodat medewerkers snel en efficiënt toegang …

Wachtwoordloze authenticatie, een nieuwe aanpak voor verbeterde veiligheid en gebruikersgemak

ROUR biedt op maat gemaakte oplossingen om klanten te helpen bij het implementeren van veilige en innovatieve technologieën. In deze klantcase: een project waarbij een klant in het publieke domein naar ons kwam met het verzoek om …