Medewerkers- en klantbeleving

Interactie met jouw organisatie vindt plaats op diverse niveaus, zowel intern als extern. Elk contactmoment biedt een waardevolle kans om te groeien. Wij begeleiden je in het volledige traject om een optimale gebruikservaring op te zetten. Van het strategisch advies tot de implementatie staan wij naast je, zodat we samen werken aan de transformatie die jouw organisatie laat uitblinken boven de rest.

DIGITALE TRANSFORMATIE

De digitale wereld ervaren

Digitale transformatie gaat verder dan alleen technologie; het vraagt een verandering in onze denk- en werkwijze. Voor jouw medewerkers gaat het om het verbeteren en vereenvoudigen van interne processen, en het optimaliseren van diverse interactiekanalen. We bieden dienstverlening aan waar jouw medewerkers dat nodig hebben. Niet alleen voor medewerkers zijn contextafhankelijke en gepersonaliseerde informatiesystemen van belang, ook jouw klanten zijn op zoek naar relevante informatie, zonder daar uitgebreid naar te hoeven zoeken.

Bij ROUR begrijpen we het belang van beleving in een voortdurend veranderende wereld. Wij helpen organisaties flexibel te blijven en snel te reageren op veranderingen in de markt, technologische ontwikkelingen en andere externe factoren.

PORTFOLIO

Enkele producten en diensten

Icon verandermanagement

Verandermanagement

We stellen een veranderstrategie op en helpen je bij het realiseren van een veranderplan. Met doelgerichte communicatiemiddelen zoals praatplaten, infographics, animaties en videojournaals brengen we jouw boodschap niet alleen effectief en aantrekkelijk over, maar enthousiasmeren we ook jouw medewerkers voor de verandering.

Icon projectbegeleiding

Projectmanagement

Met onze zorgvuldige begeleiding zorgen we ervoor dat jouw projecten soepel verlopen en dat je efficiënt de gewenste resultaten behaalt. Onze aanpak is op-maat, waarbij we effectieve planning, continue monitoring en nauwgezette coördinatie inzetten.

Icon transformatiestrategie

Transformatiestrategie

Het verbeteren van de ervaring van zowel medewerkers als klanten is een complex proces. Wij staan voor je klaar om een strategie en roadmap op te stellen die hieraan bijdragen. We ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes, zowel op strategisch niveau als bij het selecteren van oplossingen en platformen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw medewerkers en klanten.

Icon optimalisatie en AI

Optimalisatie & AI

We helpen je om het werk van je medewerkers beter in te richten, zodat er meer tijd ontstaat om effectiever te werken. Dat kan door processen en systemen te optimaliseren, of door middel van een slim selfserviceportal die medewerkers met kunstmatige intelligentie ondersteunt.

Meer weten? We vertellen er graag over.

WAAROM

Pijnpunten die we oplossen

Lanceren van het nieuwe medewerkersportaal

Bevorderen van acceptatie en gebruik van ERP-systeem

Aanpakken van weerstand tegen vernieuwde processen

Veilig implementeren van AI

Gerelateerde cases

De dagelijkse werkervaring van medewerkers verbeteren met een gecentraliseerd portaal

Onze klant stond voor de uitdaging om interne dienstverlening beter zichtbaar te maken voor medewerkers. ROUR heeft geholpen om één gecentraliseerd medewerkersportaal te maken, zodat medewerkers snel en efficiënt toegang …

Optimaliseren van assetinformatie en werkwijze voor productie van vaccines in crisistijd

In samenwerking met een groot farmaceutisch bedrijf en IES Asset Management heeft ROUR een cruciaal project afgerond. Dit project was gericht op het optimaliseren van assetinformatie voor essentiële productieprocessen, met specifieke aandacht voor …