Werken bij

Onze vacatures

Versterk ons team!

We zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Want we zijn continu in beweging, ook als het gaat om kennis, talent en ervaring om ons heen. Daarom houden we oren en ogen open voor mensen die iets aan ons team kunnen toevoegen en willen komen werken bij Rour. Of het nu gaat om verbindingskracht, belevingsmanagement of creativiteit. We zijn benieuwd wat jij aan ROUR kunt toevoegen.  

Onze vacatures

Vacatures

Enthousiaste allround marketeer gezocht!

Den Haag en omstreken
24 - 40
In overleg

Lijkt het je leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende marketingwerkzaamheden om ROUR, onze klanten en samenwerkingspartners beter op de kaart te zetten? Lees dan verder, want we zijn op zoek naar een gedreven marketeer die zich binnen een klein en dynamisch bedrijf wil ontwikkelen.

Je werkt zelfstandig aan de zichtbaarheid op onze LinkedInpagina, je bent verantwoordelijk voor onze contentstrategie, creëert visuele en geschreven content en je kijkt altijd naar verbeteringen voor marketing. Dit doe je niet alleen voor ROUR, maar ook voor diverse uitdagende opdrachtgevers en partners.

Geplaatst op: 13 januari 2023

Creatieve en enthousiaste communicatieadviseur gezocht!

Regio Rotterdam/ Den Haag
24-32 uur per week
In overleg

Wil jij écht impact maken met jouw communicatietalent bij organisaties met een grote naamsbekendheid zoals Gemeente Rotterdam, de Politie en CBR? Zoek niet verder!

Bij ROUR Consult zetten we jouw creatieve brein aan de gang bij zowel public en non-public organisaties. Je krijgt een interessante adviesfunctie waarin jij je bezighoudt met de ontwikkeling en uitvoering van communicatiemiddelen en -strategieën. Dit doe je in nauwe samenwerking met een hecht team van ROUR-collega’s en je projectcollega’s bij onze opdrachtgevers.

Daarbij ben je ook sterk in zelfstandig werken: naast dat je bij ons op onze thuisbasis werkt, mag je ook je communicatievaardigheden in de praktijk brengen bij toffe opdrachtgevers: zo is geen dag hetzelfde! Je bent scherp op kansen die je ziet voor de communicatie en zet deze om in uitvoering. Wanneer het idee tot stand is gekomen werk je gemakkelijk jouw ideeën uit in programma’s als Adobe Illustrator en Indesign (of in sommige gevallen natuurlijk Canva).

Geplaatst op: 22 september 2022

Projectmanager

Regio Rotterdam/ Den haag
32-40 uur
In overleg

Als Projectontwikkelaar heb je een veelzijdige rol en lever jij een cruciale bijdrage bij onze klanten. Je maakt deel uit van een team en opereert als een externe toevoeging aan dat team, hierdoor kan jij de verbinding maken tussen de diverse teams. Jij kan snel de materie eigen maken en weet zelfstandig de doelstellingen en visie van de projecten te vertalen naar pakkende teksten en andere content, zowel on- als offline.

  • Jij zorgt voor alle communicatie-activiteiten projectrapportages. Hierin werk je samen met onze assurance manager en ons financieel team.
  • Jij bent verbinder, ondersteuner, adviseur en sparringpartner voor je externe stakeholders en je projectteam.
  • Jij zorgt dat de juiste stappen worden gezet binnen een project in volgorde van de prioriteit en stuurt iedereen hiervoor aan.
Geplaatst op: 24 februari 2022

Asset informatiemanager

Regio Rotterdam / Den Haag
24-32 uur
In overleg

Als (asset) informatiemanager ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en procesbegeleiding van complexe vraagstukken rond de gegevens- en informatievoorziening voor het onderhouden en beheren van assets. Als adviseur en coach ben je verbinder tussen stakeholders, ontwikkelaars en technische ondersteuning binnen diverse projecten.

Geplaatst op: 24 februari 2022

Open sollicitatie

We maken graag kennis, ook al staat er momenteel geen vacature bij ons open.  Als je een open sollicitatie stuurt plannen we altijd een kennismakingsgesprek in en bekijken gezamenlijk de mogelijkheden.

Meld u direct aan

Nieuwsbrief

In onze nieuwe maandelijkse nieuwsbrief leest u de meest interessante media berichten van de afgelopen maand, nieuwe ontwikkelingen én een verdiepend artikel. Uiteraard kunt u zich op elk moment weer uitschrijven.