Data & Design

In het hart van digitale transformatie staat het begrijpen en gebruiken van data centraal. Data biedt jou niet alleen een waardevolle basis voor geïnformeerde beslissingen, maar vormt ook de sleutel tot het vormgeven van doeltreffende strategieën in jouw voortdurende digitale reis.

DIGITALE TRANSFORMATIE

Het hart van de digitale wereld

Door complexe data begrijpelijk te maken, faciliteert ROUR jou om gericht en effectief stappen te zetten in jouw digitale transformatie. We begeleiden je bij het verzamelen, analyseren en visualiseren van complexe data, zodat je sneller de juiste beslissingen kunt nemen en jouw klanten een betere kwaliteit kunt bieden.

PORTFOLIO

Enkele producten en diensten

Icon data analyse

Data Analyse & Optimalisatie

Onze diepgaande data-analyse stelt jouw organisatie in staat om strategisch gebruik te maken van informatie. We helpen je bij het begrijpen, verzamelen en analyseren van data, met als doel waarde toe te voegen aan processen voor zowel klanten als medewerkers.

Icon informatiedesign

Informatie Design

Door complexe data te visualiseren in bewegend en stilstaand beeld, maken we deze begrijpelijk én communiceerbaar. Hierdoor ben je in staat datagedreven beslissingen te nemen en je klanten een betere kwaliteit te bieden.

Icon Master Data Management

Master Data Management (MDM)

MDM vormt de sleutel tot digitale volwassenheid. Het optimaliseert toegang tot bestaande data, herstructureert en ontwikkelt interfaces voor een toekomstbestendige organisatie. Wij begeleiden je in het ontwerpen, implementeren en aanpassen van MDM, zodat je waardengericht kunt profiteren van data.

Meer weten? We vertellen er graag over.

WAAROM

Pijnpunten die we oplossen

Visualiseren van data structuren

Verbinding leggen tussen informatiestromen

Inzicht verkrijgen in gebruik van data

Realiseren van flexibele informatie-architectuur

Gerelateerde cases

Data gebruiken voor waardegedreven dienstverlening en mentaal marktleiderschap

In 2021 kondigde schoonmaakbedrijf Vebego aan zichzelf te willen versterken in een veranderende markt. Met meerdere kantoren in heel Europa bleek dat een flinke uitdaging. De grootste wens was om meerwaarde toe te voegen voor …

Interactief een nieuwe manier van werken beleven voor de gemeente Rotterdam

Met trots kijken we terug op onze bijdrage aan de verlenging van de Hoekse Lijn, het project Metro Aan Zee. Met deze metrolijn kunnen reizigers nu in een halfuur vanaf hartje Rotterdam naar het Hoekse strand in Hoek van Holland reizen.

Tijdig en kwalitieve informatiedeling van project naar beheer voor Provincie Utrecht

Naar verwachting maken in 2020 maar liefst 60.000 reizigers gebruik van deze nieuwe tramlijn. Voor alle assets is in toenemende mate van informatie de cruciale factor.