Visuele communicatie ondersteuning voor een stichting in Krimpen aan den IJssel

Team

Rosanne Boudestijn

Vertaler

Synerkri is een Krimpense stichting. Ze bieden sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten aan voor iedereen in Krimpen aan den IJssel. Ze organiseren (naschoolse) activiteiten en evenementen, maar geven ook gymlessen op basisscholen. Ze beheren sportaccommodaties en ondersteunen scholen met cultuureducatie. Een breed palet aan activiteiten in Krimpen aan den IJssel!
Unknown-1

Hoe anders zorg je ervoor dat zoveel mogelijk burgers aan sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten meedoen? Door jezelf te laten zien! Daarom is communicatie voor zo’n brede doelgroep van groot belang.

 

ROUR heeft stichting Synerkri 2 jaar lang mogen ondersteunen met visuele communicatiemiddelen. Zoals flyers en posters voor buitenspeeldagen, het ontwikkelen van een boekwerk voor het cultuureducatie aanbod, het ontwerpen van campagnes voor verschillende festivals en evenementen zoals de Sportmarkt en de Spetterbios.

 

Maar ook het digitaliseren en visualiseren van jaarverslagen, het ontwerpen van een personeelshandboek en het meedenken over de communicatie omtrent een Synerkri activiteitenpas.

 

We hebben stichting Synerkri vol enthousiasme ondersteunt en fijn met elkaar samengewerkt om deze maatschappelijke stichting beter op de kaart te zetten in de Gemeente.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Please select listing to show.