Het professionaliseren van een bedrijf voor duurzame windturbines

R-Energy ontwerpt flexibele windturbines in de stad, omdat energie opwekken ook anders kan. Op een manier die goed is voor de mens en de natuur.

De aanleiding van het project

R-Energy ontwerpt flexibele windturbines in de stad, omdat energie opwekken ook anders kan. Op een manier die goed is voor de mens en de natuur. Om zijn initiatief een stap verder te brengen kloptte initiatiefnemer Hans bij ROUR aan.

 

Onze oplossing voor het probleem

We hielpen Hans met een stuk bedrijfsontwikkeling, ondernemerschap coaching en de creatie van een digitale, visuele identiteit. Wekelijks coachten en adviseerden we Hans rondom kansen, samenwerkingspartners en de ontwikkeling van een prototype.

 

Het resultaat voor R-Energy

Daarnaast is het logo doorontwikkeld tot een huisstijl met visitekaarten en een laagdrempelige website en bezochten we samen kansrijke samenwerkingspartners. We zijn trots dat we Hans mochten bijstaan om zijn bedrijf een stukje te professionaliseren. We blijven uiteraard in verbinding met dit mooie initiatief.

R-Energy - Logo

Als startende ondernemer was zo ongeveer alles nieuw voor mij. Om wat begeleiding en sturing te krijgen klopte ik bij ROUR aan.

Showcase

Uitgelichte oplossingen

Meer cases

Gemeente Halderberge

Leefbaarheid in het buitengebied versterken

ROUR heeft met veel plezier bijgedragen aan het Vitale Buitengebied van de Gemeente Halderberge

Gemeente Amsterdam

Programma personele aanpak

Doelstelling voor elke stap is het bereiken van een goed startpunt voor de volgende stap. Met deze aanpak is de ontwikkeling van het ICT-domein geen star proces maar volgt de beweging van de veranderende organisatie.

Politie Academie

Kennisdeling in communities voor de Politie Academie

De reflectie op de voortgang en ontwikkeling van de KennisCloud werd gehouden in een door ROUR samengestelde klankbordgroep met belangrijke stakeholders in de overheidsbranche.