Het professionaliseren van een bedrijf voor duurzame windturbines

Team

Esther Bosveld-van Tour

Vertaler

Rosanne Boudestijn

Vertaler

Michiel van Lopik

Inspirator

R-Energy ontwerpt flexibele windturbines in de stad, omdat energie opwekken ook anders kan. Op een manier die goed is voor de mens en de natuur.
R-Energy - Logo

De aanleiding van het project

R-Energy ontwerpt flexibele windturbines in de stad, omdat energie opwekken ook anders kan. Op een manier die goed is voor de mens en de natuur. Om zijn initiatief een stap verder te brengen kloptte initiatiefnemer Hans bij ROUR aan.

 

Onze oplossing voor het probleem

We hielpen Hans met een stuk bedrijfsontwikkeling, ondernemerschap coaching en de creatie van een digitale, visuele identiteit. Wekelijks coachten en adviseerden we Hans rondom kansen, samenwerkingspartners en de ontwikkeling van een prototype.

 

Het resultaat voor R-Energy

Daarnaast is het logo doorontwikkeld tot een huisstijl met visitekaarten en een laagdrempelige website en bezochten we samen kansrijke samenwerkingspartners. We zijn trots dat we Hans mochten bijstaan om zijn bedrijf een stukje te professionaliseren. We blijven uiteraard in verbinding met dit mooie initiatief.

Hans Vullers aan het woord

Eigenaar

ROUR hielp met een stuk bedrijfsontwikkeling, ondernemerschap coaching en de creatie van een digitale, visuele identiteit. Wekelijks coachte en adviseerden ze mij rondom kansen, samenwerkingspartners en de ontwikkeling van een prototype. Daarnaast is mijn logo doorontwikkeld tot een huisstijl met visitekaarten en een laagdrempelige website en bezochten we samen kansrijke samenwerkingspartners. In een prettige, open en gelijkwaardige samenwerking. Ik ben blij met het resultaat en de goede verbinding!

Als startende ondernemer was zo ongeveer alles nieuw voor mij. Om wat begeleiding en sturing te krijgen klopte ik bij ROUR aan.

Gerelateerde berichten