Ecosystemen

Een bundeling van krachten

Het ecosysteem

Binnen een business ecosysteem kiezen we bewust voor samenwerking over de grenzen van onze organisatie heen. De bundeling van krachten in een ecosysteem zorgt ervoor dat we u in de volle breedte voorzien van de juiste oplossing. ROUR is de partij voor de verbinding binnen en buiten het ecosysteem. Wij jagen samenwerking aan, faciliteren de dialoog en herkennen kruisverbanden.

Ecosystemen

Ecosysteem kernwaarden

ROUR en het ecosysteem werken volgens deze waarden

Vertrouwen​

Verantwoordelijkheid​

Gelijkwaardigheid​

Authenticiteit ​

Join us!

Ook meedoen in een ecosysteem?

ROUR heeft 10 jaar ervaring in het bouwen van ecosystemen voor opdrachtgevers. Onze kennis willen we graag met u delen. Daarom hebben we een academy opgericht. De eco-academy biedt eco-coaching in het zelfstandig opzetten van business ecosystemen.

Samen mooie opdrachten doen zorgt voor

New business
1
Klanten worden fans
2
Bieden van maximale meerwaarde
3
Customer loyalty
4
Samen sterker
5
De Ecocademy zetten we voor u op maat. Meer informatie. Lees het hier of neem contact op.

Onze ecosystemen

Bekijk onze ecosystemen

Een groot farmaceutisch bedrijf

Ecosysteem

Assetinformatie op orde in crisistijd

ROUR is trots om mee te mogen werken aan dit uiterst belangrijke project en is blij met de samenwerking met het farmaceutische bedrijf en onze eco-partner IES Asset Management.

Provincie Utrecht

Ecosysteem

Informatie van project naar beheer voor Provincie Utrecht

Naar verwachting maken in 2020 maar liefst 60.000 reizigers gebruik van deze nieuwe tramlijn. Voor alle assets is in toenemende mate van informatie de cruciale factor.

Gemeente Rotterdam

Ecosysteem

Een nieuwe manier van werken voor de gemeente Rotterdam

We brengen de asset informatie in beeld, maken de asset informatie gereed voor indienststelling en maken deze overdraagbaar..
Meld u direct aan

Nieuwsbrief

In onze nieuwe maandelijkse nieuwsbrief leest u de meest interessante media berichten van de afgelopen maand, nieuwe ontwikkelingen én een verdiepend artikel. Uiteraard kunt u zich op elk moment weer uitschrijven.